Bästa student!

Stort grattis till antagningen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa tiden i ditt liv! I nationen kan du finna en tillflyktsort när tentaångesten gör sig påmind, CSN har tagit slut eller om du har lite hemlängtan. Här träffar du en härlig blandning av folk från alla olika fakulteter som känner precis som du och vill göra något roligt vid sidan av studierna. Den tid som ligger framför dig kanske verkar oändligt lång, men utan att bli högtravande vill vi säga ta vara på den här tiden och gör det mesta av den.

Lunds nation är nationen som har öppet varje dag med en mängd olika utskott, allt från lunch till vår populära nattklubb Penthouse i vår fantastiska takvåning där du kan se hela vägen till Danmark. För mer info om våra olika verksamheter, klicka dig gärna runt på hemsidan.

Som ny i Lund kan det vara svårt med boende – där kan vi hjälpa dig! Lunds nation har 275 bostäder och varje terminen lottar vi ut ett gäng av dessa till er nya studenter. Hör av dig till hus@lundsnation.se så svarar våra härliga husförmän på alla dina frågor!

Har du några frågor om nationen, studentlivet i Lund eller kanske bara vill snacka lite svarar vi gärna på alla frågor på info@lundsnation.se eller varför inte svänga förbi vår expedition på Agardhsgatan 1?

Varmt välkommen in i familjen Lunds nation – Lundalivet börjar här!