BOKNINGAR

 

Här hittar du all info om hur du bokar sittning, bokning till våra matutskott och hur du köper större mängd förköp till vår nattklubb.

Sittning

Välkommen att ha sittning på Lunds! Sittningar är något av Lunds Nations specialitéer, ett arv vi förvaltar stolt från Inspektrix em. Karin Dahlgren. Vi förfogar över två sittningslokaler. Vår lokal Penthouse på vår takvåning tar emot upp till 70 sittande gäster och Playground i källaren som tar emot maximalt 220 sittande gäster.

När Lunds Nation dukar upp till sittning ser de olika paketen olika ut beroende på vad ni som sällskap önskar. Vi tar tyvärr inte emot sällskap på under 50 personer. Vi tar självklart hänsyn till eventuella allergier och kostpreferenser. En sittning på Lunds Nation innehåller alltid fördrink samt trerätters, detta kostar 180 kr per kuvert, önskas ett alkoholpaket till detta blir det ytterligare ett tillägg på 100 kr per kuvert. I alkoholpaketet ingår öl/cider samt vin till gästerna. Barerna fylls även vanligtvis alltid upp av ett standardutbud av öl/cider/seltzer/vin, drinkar, snaps och alkoholfritt för köp av gästerna men kan även i samråd med er anpassas.

Tider för sittningar på Lunds är från 19.00 till 21.30. Matservering sker runt 19.45, 20.15 samt 21.00 där Lunds Nation bistår med både kökspersonal men även serveringspersonal som även dukar upp alla bord med en standarddukning av glas, tallrikar och bestick.  Önskas det teknik till sittningen behövs det bokas in i förväg där vårt teknikpaket innehåller mikrofoner, tillgång till ljud och ljus samt projektor och duk. Detta teknikpaket kostar 500 kr.

Våra ordinarie sittningsdagar är torsdagar och lördagar, önskas datum för sittning utöver dessa dagar är det i mån av kapacitet och då tillkommer även en kostnad på 1400 kr för alkoholtillstånd.

Var tredje torsdag (alla torsdagar under inskrivningsperioden) och alla lördagar har Lunds Nation klubbverksamhet där förköp till sittningsgästerna ingår i priset, förköp för sittningsgästerna gäller då fram till 23.30.

För bokning av sittningar maila bokning@lundsnation.se, bokningarna är preliminära fram tills att avtal är signerat av båda parter, därefter tillämpas vår avbokningsklausul.  Sällskapet som bokar kommer i avtalet fylla i exakt antal sittande gäster och detta är bindande. Senast åtta (8) dagar innan sittningen ska även en komplett lista med kostpreferenser samt önskade alkoholpaket skickas in.

Brunch

Brunch serveras varje lördag på Lunds Nations Penthouse med få undantag. Vill du och ditt sällskap säkra er plats bokas detta via mail till bokning@lundsnation.se där ni skriver i datum för brunchen, antal gäster samt eventuella kostpreferenser. Alla kostpreferenser går inte alltid att tillmötesgå med kort varsel. Det serveras alltid vegetariska och laktosfria alternativ. Brunchen öppnas 12.15 och är enbart en sittning. Är ni ett större sällskap över 20 personer finns möjlighet att abonnera brunchen. Kontakta bokning@lundsnation.se så ser vi vad vi kan göra!

Lunch

Lunchen är ej bokningsbar utan vi välkomnar alla lunchgäster på drop-in och först till kvarn. Lunchen öppnar 12.15 och om det finns mat kvar serveras den fram till 13-snåret. Är ni ett större sällskap över 40 personer finns möjlighet att abonnera lunchen. Kontakta pqs@lundsnation.se så ser vi vad vi kan göra!

Torsdagsbar Pizzafabriken

Torsdagsbaren Pizzafabriken är vår pub som serverar drinkar, napolitansk pizza och tilltugg oregelbundna torsdagar uppe på Penthouse. Vill du och ditt sällskap säkra plats görs det med fördel genom att maila bokning@lundsnation.se där ni skriver önskat datum, antal gäster samt eventuella kostpreferenser. Alla kostpreferenser går inte alltid att tillmötesgå med kort varsel. Det serveras alltid Margherita & två kvällens special. Vi öppnar 18.00 och är enbart en sittning, välkommen på drop-in även som obokad!

Är ni ett större sällskap över 30 personer finns möjlighet att abonnera hela stället. Kontakta bokning@lundsnation.se för info!

Nattklubb

Lunds har ordinarie klubbverksamhet varannan torsdag (varje torsdag under inskrivningen!) och varje lördag. 

Förköpsbiljetter till våra torsdagsklubbar släpps i appen Keyflow måndagar klockan 12.00 och förköpsbiljetter till lördagsklubbar släpps i STUK-appen på onsdagar klockan 12.00. Vi sparar alltid platser i dörren för drop-in. Medlemmar i Lunds nation har alltid fri entré i dörren!

Är ni ett större sällskap som ska fira eller en kår/programförening som vill köpa en större mängd förköp? Maila info@lundsnation.se så ser vi vad vi kan göra för er!

Förköpsbiljetter köpta i Keyflow eller uthämtade förköpsband gäller fram till 23.00 om inget annat överenskommits.

Öppet för medlemmar i Studentlund

Våra verksamheter är öppna för studenter som är medlemmar i Studentlund. Du kan läsa om hur du blir medlem i Studentlund under avsnittet ”Ny i Lund”. Har du en eller flera kompisar som studerar på annan ort i Sverige eller utomlands som vill besöka oss? De är då välkomna att köpa ett gästkort! Är dina kompisar inte studenter är de tyvärr inte berättigade att köpa gästkort och har inte möjlighet att besöka oss.

Ett gästkort är giltigt i 7 dagar och kostar 100 kr (150 kr över Valborgshelgen). Det berättigar entré till alla Lunds nationer (ej Smålands), oavsett inköpsställe. Vid entré på nation behöver giltigt student-ID, ID och gästkort visas. Observera att ordinarie entréavgifter tillkommer. Gästkort köper du hos någon av nationerna på ordinarie expeditionstider. Har du frågor kring detta, maila info@lundsnation.se.

VARMT VÄLKOMNA TILL LUNDS NATION!