”Lundalivet börjar här!”

Våra verksamheter

Våra verksamheter

Oavsett du vill gå på storslagna baler, fester och sittningar, är på jakt efter ett prisvärt lunchställe, vill äta magiska trerätters och dricka drinkar med vännerna eller dejten, eller är idrottslysten har vi verksamheter som passar dig. Här nedanför presenterar vi vad vi erbjuder kommande termin.

Vill du engagera dig i utskotten och träffa andra härliga människor? Gå med i vår Facebookgrupp ”Jobba på Lunds Nation” eller hör av dig till info@lundsnation.se.

Vill du fixa förköp? Kolla in vår sida i Keyflow-appen!

Mat & dryck   |   Fest   |   Kultur

Mat & dryck

Mat & dryck

Lunch

Serveras varje vardag (utom torsdagar) mellan 12 och 13.30. Kaffe/te och efterrätt ingår.
40 kr för medlemmar och 45 kr för övriga.

Publunch

Varje torsdag mellan 12 och 16.00 serveras lunch med pubtema. Baren är öppen.
59 kr för medlemmar och 65 kr för övriga.

Burgers & Shakes

Torsdagar klockan 18.00. Smash burgers med pommes och milkshakes och goda drinkar.

Brunch

Serveras varje lördag klockan 12.15. På denna magiska brunch får du en bordsbuffé med saker såsom frukter, smoothies, pannkakor, äggröra och nybakat bröd och mycket annat.

Fest

Fest

Klubb

Klubben är öppen varje lördag och var tredje torsdag, från 22.30 till 02.00. Playground är Lunds största klubblokal, medan Penthouse är den enda klubblokalen som har utsikt över Lund. Nationens egna DJs står för musiken och i baren erbjuds ett brett utbud av drinkar.

Förköp köps via keyflow-appen. Är ni en grupp större än 10 pers? Maila info@lundsnation.se så ser vi vad vi kan göra för er!

 

Sittningar

Vi erbjuder Lunds bästa sittningar, där både maten, råvarorna, dryckesutbudet och stämningen prioriteras. Med engagerade köksmästare erbjuds gästerna alltid vällagade trerättersmiddagar. Våra stora lokaler gör dessutom Lunds Nation till det bästa valet för den organisation som ska hålla en sittning för många gäster. 

5

Vill du boka platser till ditt sällskap eller sittning till din förening?

Mejla bokning@lundsnation.se så hjälper vi dig!

Novischfesten

Vid terminsstart anordnar novischeriet en novischvecka. Som grädden på moset avslutas veckan med en Novischfest för att välkomna våra nya medlemmar in i gemenskapen. Här får man på riktigt uppleva hur det går till i världens bästa universitetsstad. 

Finnfesten

Nationens största fest – Finnfesten – är en antibal utan dess like. Varje mars sedan år 1967 har Lunds Nation samlats för att riva domkyrkan och befria jätten Finn. Efter rivningsförsöket börjar festen, som pågår långt in på småtimmarna. Finnfesten är en fantastisk fest sent att glömma. 

Första maj

Första maj har Lunds Nation sin traditionsenliga lunch för att fira att våren har anlänt till Lund. Nya som gamla medlemmar samlas för att tillsammans avnjuta en trerätters lunch och utbyter sånger, idéer och minnen!

Oktoberfesten

Varje oktober väntar årets kanske stökigaste fest. Iklädda lederhosen och dirndl väntar biergarten, Weissbier och en fantastisk stämning.

Gåsafesten

Som den skånska nationen vi anordnar vi självklart en traditionsenlig gåsamiddag! Detta är en av våra mest exklusiva tillställningar där gamla och nya aktiva möts över svartsoppa, gås och goda diskussioner.

Julfesten

Julbord och god stämning? Det hittar du såklart på Nationens egna Julfest! Julfesten arrangeras i början av december och är ett ypperligt tillfälle att ta med sig korridoren eller vännerna på en riktigt trevlig tillställning!

Kultur

Kultur

Onsdagar 21.00 – 22.30

Fotboll på Bollhuset

Torsdagar 09.00 – 10.00

Tennis & badminton på Victoriastadion

Söndagar 16.00 

Varierande idrottsevenemang som kan vara allt från Yoga till HIIT-pass.

Utöver ovanstående har vi varje termin e-sportsevenemang, turneringar och lan.

5

Är du nyfiken på nationens idrottsevenemang?

Håll utkik i Facebookgruppen ”Idrottsutskottet Lunds Nation HT21”.

Alltid öppet

Vi månar om att alla ska känna sig välkomna – alltid. Förutom att ha det kanske bredaste verksamhetsutbudet är vi den enda nationen att ha verksamheter varje dag. 

Oavsett du vill rymma från tentaångest, komma ut och röra på dig, är hungrig eller bara vill ha en riktigt rolig kväll står våra dörrar alltid på glänt.

Mat & dryck

Lunch varje vardag, brunch varje lördag, pub varje torsdag, bistro varannan helg.

Fest

Klubb varje lördag, tacksittning varje vecka och flera stora fester varje månad.

Kultur

Fotboll varje tisdag, tennis / badminton varje torsdag och pass varje söndag.